Copyright 2018 - Custom text here

Ons opzet
Initieel een gedreven groep organisatoren, die gaandeweg is uitgegroeid tot een hecht en geëngageerd vriendenblok. Met een welomschreven doel voor ogen:
- Enerzijds via allerhande activiteiten de nodige fondsen inzamelen die integraal worden besteed aan allerhande pedagogische projecten ten voordele van de leerlingen.
- En anderzijds een klankbord zijn dat de belangen van leerlingen en ouders op een constructieve wijze vertaalt naar directie en leerkrachten toe.
Zodat we met zijn allen op een positieve manier bijdragen tot een aangename en boeiende school voor onze kinderen.

Kun je je hier in terugvinden en wil je graag lid worden…