Copyright 2017 - Custom text here

Een sterke focus op de toekomst !

160 jaar na de stichting, in het voorjaar van 2011, gaat het bouwproject van start met energiebesparende maatregelen : het wegnemen van enkele daken én zelfs een verdieping alsook  het vervangen van de ramen.

Intussen is in 2011-2012 ook de centrale verwarming aangepakt en zijn er zonnepanelen geplaatst.
  

Vanaf schooljaar 2012-2013 wordt vooral de binnenafwerking stuk voor stuk aangepakt, worden de gevels geïsoleerd en afgewerkt om dan binnen een vijftal jaren te starten met het groot project.
In dit project zullen een aantal gebouwen aan de voorzijde weggenomen worden en zal een nieuwbouw met ontmoetingsruimte voor ouders en kinderen in de plaats komen.
Op deze foto's is een eerste bovenverdieping afgewerkt. Hier starten in september 2013 het 5de en 6de leerjaar.
  

Intussen is ook de onderliggende verdieping in dezelfde stijl verbouwd. Hier zijn de klassen van 3de en 4de leerjaar.

De feestzaal werd ook aangepakt. Deze zaal is volledig gestript. Het verschil in vloerniveau is weggewerkt, de raamopeningen zijn tot op de grond doorgeslepen, en alle technieken zijn gemoderniseerd en voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen van heden ten dage.
IMG 20161202 104105    polyvalente zaal1